Hitta synonymen!

Idag hade vi lekdag i skolan. Jag avskyr lekdagar.
Lekdagar är sådanna dagar då vissa individer som kräver mycket uppmärksamhet verkligen tar all plats dom kan få. Jag pratar såklart om en viss Flätis. Han satt i gruppen bakom mig och pratade heeeeeela tiden, och skrattade sitt astmatiska skratt. Jag ser hans skratt som en slags förolämpning mot alla oss som faktiskt har astma...

Efter första passets "roligheter" gick jag och pratade med min favvislärare Carro om att jag ville byta klass. Det är lite jobbigt att behöva byta från henne för hon är helt bäst, men jag tror att det blir bäst så för mig.
Jag gick senare och pratade med rektorn och hon skulle återkomma på fredag. Jag hoppas jag får byta, men samtidigt inte. Kommer sakna Carro massor då=/
Men samtidigt pallar jag inte att gå med Apan och Citronen, för jag är så förbannad hela tiden att jag inte kan tänka. Jag bara sitter där och hatar dom, och då ska vi inte ens tala om Flätis! Jag vill bara slå honom, men det gör jag såklart inte... tyvärr.

Aja, orka klaga mer.
Jag har iaf förhoppningsvis hittat linser som jag ska köpa och jag har köpt fjädrar till min dräkt, det känns nedrans bra!
Imorron ska jag fålla manteln och flytta på knäppet, då är iaf nåt klart till lajvet. Sen är det bara 3 klänningar kvar att sy>.< Men det ska kanske gå bra! Nina kan ju iaf sy...

Anyways, orka sitta här.

So long!

Sååå...

Nu när sista sommardagen och första höstdagn har varit, är det tyvärr dags för mig att återvända till det helevet som vi kallar skolan. Det som just nu faktiskt håller mig flytande är att Nina-Ninja ska börja^^ Och att chansen trots allt finns att vi hamnar i samma klass!
Chansen är liten, men den finns ju alltid. Jag vet ju inte själv vilken klass jag kommer gå i, men jag blir glad baradet kommer in nån ny i klassen. Bara det är ju en klar förbättring.

Imorron är också dagen D! Jag ska till MIN tattuerar(jag får kalla honom för det nu) och bestämma tid för min Muffin. Det kommer bli såååååå fint^^ Men som vanligt är jag jätteambivalent. Det blir jag alltid inför saker: Skola, håret, tattuering. Ja, det mesta helt enkelt.

HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAA!


Tack och hej, lever pastej!

Dagens

Idag är ser jag fram emot väldigt många saker!
Jag ser fram emot på måndag, då jag ska boka tid för en tattuering.
Jag ser fram emot att får köpa tyg till mina nya lajvkläder.
Jag ser fram emot lajvet!
Jag ser fram emot när kläderna är klara, och dreadsen sitter i.

Jag och Nina-Ninja tittade på tyger idag. Det fanns en hel del schyssta saker till ganska bra pris ute på IKEA. Synd bara att det inte fanns nått snyggt grönt tyg.
Jag önskar att jag kunde hitta snygga, svarta fjädrar. Hittills har jag bara hittat sånna där som ska sitta i påskris och dom är gaaanska fula. Jag funderar nästan på om jag måste börja plocka upp fjädrar från gatan>.< Det tar emot, men måste man så måste man!
På måndag är det money-time! Då ska jag sticka och köpa mönster till klänningen och boka tattoo-tajm! Yeeeey! Mina nya tattis kommer bli sååå fin. Det ska bli skönt med nåt fint och färgglatt som jag blir riktigt glad av att titta på, vi kan alla behöva lite sånt i livet.

Nu ska här ses på film!
So long!

Efter många om och men!

Äntligen fungilerar daton igen!
Andreas har suttit med den hela helgen för att få den att fungera. Det ända som inte fungerar nu är ljudet>.< Detta betyder att jag inte kan titta på Flight of the Conhords eller Gilmore Girls, vilket är väldans jobbigt.

Sååå... det var NärCon för nån vecka sen. Jag var där, var du?
Jag kan väl inte säga att arrangemanget var något att hurra över, eftersom inget funkade som det skulle och Daniel bara sprang runt och desperat försökte få alla att respektera honom. Jag tror att folk hade svårt att respektera honom dels eftersom han inte direkt är en sån person som man narutligt följer efter och dels för att han hade jeans som var så tajta att jag trodde det var jeansmönstrade tajts!
Men alla får klä sig som dom vill!
Själv har jag svårt att respektera honom som ledare eftersom jag har gått i samma japanskagrupp som honom, och varje gång jag ser honom tänker jag på hur mycket Lärara-Linus drev med just Daniel, eftersom han var sämt i gruppen!

Men man ska ju vara rättvis. Det är inte lätt att fylla Samuels skor. Samuel var respekterad av både de gamla och de nya nördarna, medan ingen respekterar Daniel...
Daniel och hans coooooooola(de var så coola att det måste vara minst 5 o) Security kom och försökte förstöra Zombie-lajvet flera gånger med massa töntiga saker som:
"Vi har fått raporter om att det luktar bajs i lokalen. Är det något ni kan ta ansvar för?"
Ja, det är 20 pers instängda i ett rum som är en gammal pissoar! Vadfan tror du att det ska lukta? Rosor?
"Vi har fått raporter om att folk har sex på toaletterna!"
Öööhm... vi har varit inne på dom toaletterna i tja... 3 timmar nu, vi skulle nog ha märkt om några hade sex i samma rum som oss. Men vad vet jag?





Såhär innan skolan börjar måste jag bara få häva ur mig lite saker om min klasskamrater, bara så jag inte exploderar på skolstarten!
Fakta:
- Vissa personer i min klass vet inte att man enbart ska använda 3 punkter om man gör ett uppehåll. Vissa tror att det är 2, andra tror 4.
- Vissa i min klass mittcentrerar sina arbeten... Behöver jag säga mer?
- Vissa i min klass använder Comic sans(eller vad tusan det heter) i storlek 14 när de skriver arbeten...
- Vissa i min klass vet inte var Norge ligger.
- Vissa i min klass vet inte hur man använder datorer.
- De flesta i min klass är barn i vuxenkroppar.

Så! Nu fick jag ur mig lite saker iaf.
So long!

Hubaligen!

Ja, jag säger då det!
23-27 juli upplevde jag mitt livs bästa dagar hittills.
Ingenmansland var allt och lite till! Jag blev flygbombad, skjuten mot, hotad! ALLT!
Tack så mycket till arr som gjorde det här, det var det bästa nånsin! Ribban på lajv i Sverige höjdes just rejält!
AAAAH!!! Jag vill tillbaka! Jag vill inte stå på min jävla korvfabrik och knega när det finns Östbacken!
Det går inte att klä i ord hur oerhört fint och bra det var. Jag önskar bara att jag hade socialiserat lite mer, hängt med andra än enbart dom jag jobbade med, men jag hade trevligt, verkligen! Tack till alla bagarna, ni var supersöta!
JAG VILL TILLBAKA!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0