Trötthet

Jag insåg just att jag är så sjuk jävla trött på att ordna saker åt folk. Det är verkligen ingen som visa någon uppskattning iaf, så whats the point? Jag orkar inte ge och ge, men aldrig få ett piss tillbaka.
Skulle nog behöva en paus från allt vad andra människor heter.

Ska iaf köpa bur imorron och inreda, så kommer förhoppninsvis råttan hem på tisdag.

So long!

Justja...

Höll nästan på att glömma hur ARG jag är!
Jag avskyr tanterna som går på min skola. Seriöst! Dom verkar tro att dom är på högstadiet igen, och dom har dessutom fått för sig att dom är dom coola kidsen. Jag kan inte finna ord som uttrycker hur FEL dom har! Dom går runt där och svassar med sina stora arslen och pratar som om dom vore 16. I don´t get it! Väx upp för guds skull.
Så tycker jag att vissa personer inte borde få ha barn. Vissa har helt enkelt inte tillräckligt med hjärnceller för att ungen ska kunna klara sig i livet med personen i fråga som förälder.

Om jag någonsin blir politiker, så snälla, rösta fram mig till president. Jag skulle uträtta stordåd!

Adjö.

Rollspel!

Japp, då har man börjat rollspela igen! Det är verkligen superkul. Har saknat det väldigt mycket, och nina är en bra spelledare. Just nu så håller vi på att spela Call of  Cthulhu, nutid. Det är ett skräckrollspel och det är väldans mysigt^^
Nu börjar det gå utför med Ämma igen:D Blir ju nördig på nytt, men det gör inget.

Så planeras det massor inför lajven vi ska på i vår och sommar. Ska bli så himla kul! Ser verkligen fram emot det!

Tillsvidare!

Om smeknamn.

Jo, såhär är det. Smeknamnen får man för att man färtjänar dom(det är inte alltid bra att förtjäna saker! Tänk på det, barn.). Ofta får man smeknamnet pga ett utmärkande drag av något slag eller för nåt idiotiskt man har sagt eller gjort.

Och ja, min skola är en mongoskola. Jag har ÄNTLIGEN, efter 1 år hittat lite folk som är vettiga, men det var inte lätt!

RSS 2.0