Eld!

Allt jag kan tänka på just nu är lajv och eld, vilket märks väldigt tydligt om man tar sig tid att prata lite med mig! Jag vill gärna åka ut i skogen redan idag och lajva, men jag har inga passande kläder och ingen att lajva med=( Eld är ju liiite lättare att fixa, men jag tror att det är en dålig idé om jag eldas själv, jag har ju vissa pyromaniska tendenser...
Idag är det Siri Kattsson som gäller. Jag ska även få äran att träffa Siri her Self, så det är spännande! Så blir det massa te och lite film... och en del tjat om lajv från min sida:D

Sen måste jag ju nämna det viktigaste av allt! Jag VANN!!!! Jag vann över min chef! HA! Han trodde att jag skulle vika mig och ta passen som jag sagt att jag inte kunde, men jag stod på mig och vann!!!! IIIHHH!!!
Nu är det full rulle som gäller! Whhoopa!


Katt på den!
Tills vidare!

Jag är sjukt krispig!

Så sant som det är sagt! Jag är sjuuukt krispig. Bara för att bevisa vilken krispig hedersknyffel jag är ska jag skjutsa min syster till Fellingsbro, vilket ligger ungefär vid världens ände för er som inte har koll på geografi.
Det enda bra med det är att jag ju älskar att köra bil, plus att man kan sjunga hur högt man vill om man är ensam i en bil. Ingen kan ju höra en!!!

Nu är det vara peppa för skolstarten som gäller. Det är ju bara det att man blir vuxen när man börjar på universitetet, och jag vill veeerkligen inte bli vuxen! Jag vill bara leka och få pengar från nån okänd människa vid namn CSN och inte behöva oroa migför något. Varför kan livet inte vara lätt>.<
Så måste jag ju säga att trots att ansiktsboken är sjuuukt störigt så är det väldans bra också! Jag hittade inte mindre än 3 gamla klasskompisar i förra veckan, varav en jag verkligen velat hitta! Det du!!!
Men nu måste jag borsta tänderna, någon gräns måste det ju finnas för hur ofräch man får vara i en bil.

Till nästa gång!

Tandläkaren

Idag var jag och borrade i en stackars tand. Jag tror att det här var första gången som jag inte har brutit ihop när dom ska borra:D Jag är sjuuukt stolt!
Tandläkaren var jättetrevlig och hade fina ögon, men det blev lite konstigt när vi var klara och han ville prata om kött... Jag viste inte riktigt vad jag skulle säga, så avfyrade ett av mina prisbelönta nervösa skratt, sen gick jag.

All is well

RSS 2.0