Tänkvärt

Jag hade kunnat skriva massor av vikta saker här. Sånt som betyder något, kanske inte för andra, men för mig.
Jag skulle kunna skriva om jobbiga saker som händer runt omkring mig, men det gör jag inte. Man vet aldrig vem som läser...

Idag fick jag iaf veta en väldigt jobbig sak, om den nu är sann. jag har ingen chans att så veta sanningen förens imorron, så nu får jag tänka på det hela kvällen och natten. Jippie.

Jag var iaf hos mormor och morfar här om dagen. Dom blev jätteglada att vi kom, allihop. Jag har nog inte varit där ute på flera år och jag hade ganska mycket ångest för att åka dit igen. Förra gången jag åkte hem därifrån så trodde jag att det var sista gången jag skulle träffa mormor och morfar...
Men den här gången kändes det riktigt bra. Morfar blev pratglad tom, han visade sin elmoppe som han har fått, och han uppmanade mig att köra ut och hälsa på nu när jag har körkort. Han tyckte jag skulle slänga in syster i baksätet också.
jag blev riktigt rörd över att det faktiskt betydde nåt för dom att vi var där.
Jag kommer åka ut dit igen...

Här sitter jag...

Ja, här sitter jag och oroar mig för färstingar...



Jag har kommit på att jag på nåt sätt förväntar mig att alla runt mig kommer dö snart och när som hellst. Det är ganska jobbigt att gå runt och ha det runtflygande i huvudet...
Fick jag välja skulle jag nog vilja formatera hårddisken, men inte allt. Jag vill ha kvar allt fint, alla minnen och stunder som jag håller kära.
Aja... tänk på annat.

Today (man måste ju variera sig lite)

Jag vaknade lite för sent så jag fick stressa lite för att hinna upp på stan, som tur var fick jag låna mors bil!
Väl i stan irrade jag runt på jakt efter en p-plats, och hittade en till slut som inte var allt för dyr. Jag tittade på klockan och insåg att jag var 5 minuter för sen, så jag börjar leta efter mobilen för att ringa Nina och säga att jag blir lite sen, men såklart har jag glömt den hemma.
Jag vet att när jag glömmer mobilen hemma så är den jag ska träffa aldrig där vi ska träffas, ENBART för att jag inte kan ringa. Såklart stog Nina inte där vi skulle träffas, utan i parken med sin lilla vän Tobbe. Tack vare Tobbe fick jag retas lite med Nina, det var kul^^
Vi vandrade vidare till Wayne´s för att köpa apple crush<3. Hon i kassan informerade oss om att den var mycket äcklig:D Det var lite roligt!
Meningen var att vi skulle ta itu med karraktärsskrivandet, men såklart började vi snacka om massa annat, tex att Björn Gustafsson kommer till örebro och att vi självklart måste gå.
Efter mycket prat och lite verkstad började vi iaf skriva karr. Det gick riktigt bra. Vi har ungefär samma idé om hur allt har gått till, hur vi träffats och sånt.
Så har vi hittat en dynamik mellan våra karr.s som jag tror kommer funka riktigt bra.
Jag är riktigt taggad för lajvet nu!!! Weeeho!

Sist men inte minst: Jag har blivit bjuden på fest:D
Jag blir alltid lika glad, eftersom mitt självförtroende fick sig en liten törn när mina såkallade närmsta vänner valde att rådissa mig.

På lördag blir det hänga med syster. Vi ska äta middag och kanske gå på bio. Det blir trevligt.
Jag ska försöka hitta min kamera så jag eventuellt kan ladda upp nån bild då och då.

Dagen.

Idag till frukost blev det film med Älsklingens Mor. Jag har ingen aning om vad filmen hette, men den handlade typ om nåra fladdermusexperter och nåra till som skulle rädda en stad från massa überfladdermöss som hade blivit infekterade med ett virus som en forskare från staten hade kirrat.
Jag behöver väl inte förklara mer för att någon ska förstå att den här filmen sög.
Jag hade dock väldans kul när jag tittade, för jag och MammaKarin hånade filmen massor^^ Det är det jag är bäst på! och att förutse slutet på filmer. I det här fallet var det lekande lätt. Man fattade ju att forkaren från staten skulle bli dödad av den första fladdermusen som blivit smittad.

Jag är ganska stolt över mig själv för hur fint jag hånade filmen, mina kommentarer var ganska klockrena för det mesta!

Dagen börjar iaf mycket bra^^
och snart kommer Älskligen hem från jobbet, då ska jag laga mat^^

P.S.
Det blir inget arvikat för min del, det blir ingenmansland<3
D.S.

Over and out!

Stuff

Har du också tänkt på att armstödsbandet vid rulltrapporna går snäppet snabbare än själva rulltrappan?

Bara för att!

Bara för att jag älskar George Bush<3
http://www.youtube.com/watch?v=BqLvBUSJucg

Tattis!

Nu är tattisen avklarad. Jättefin blidde den! Tack så mycket till Emil på needle demon, han var toppen. Han fick mig att känna mig lugn(jag är jätterädd för nålar) och var trevlig. Man känner sig väldigt välkommen där, till skillnad från Sahar Underground där kunder enbart är till besvär.
Så fick jag veta att det inte bara är tjejen på Stardust som tyckeratt dom är dåliga, det tycker andra tattuerare också, så jag är glad att jag inte gick dit.
Jag är fett nöjd med min tattis iaf^^ Den blev superfin, och nästan precis som jag hade tänkt mig(den blev bättre än jag tänkt mig:D)
Om jag hittar kabeln till mina mobil så kommer det snart upp en jättedålig bild på den!

Over and out!

Nervöööös!

Gaaawd! Jag är så grymt nervös för tattisen imorron! Jag kommer säkert börja gråta, det gör jag alltid när det är nålar i bilden>.<
Jag hoppas det inte tar för lång tid eller gör allt för ont, men jagska försöka tänka på att fysisk smärta är tillfällig smärta!

Wish me luck!

Jag är trött på...

-Folk som försöker leva mitt liv åt mig.
-Folk som tror att dom har rätt att ge en råd, när de i själva verket är de som har minst anledning att ge råd.
-Folk som verkar tro att jag är 5 år och behöver bli tillsagd allt jag ska göra.
-Folk som försöker ge en dåligt samvete.


FYI.

True

Weird people are to life what sent is to flowers.
<3

Fest

Hade födelsedagsfest i fredag, mycket roligt!
Det finaste var nog när jag fick en limpa skivatbröd av Nina<3 Det är kärlek!
Jag är så glad att dom som kom kom, men det var synd att vissa in kom.
Jag är dock lite arg, eftersom två pers som jag ville skulle komma, som hade lovat, inte kom för att "dom var sjuka pga vädret". En av dessa bjöd dessutom in mig till sin födelsedagsfest på fredagen. Trodde han seriöst att jag skulle komma? Idiot.
Jag blir trött på folk som lovar saker, men aldrig infriar sina löften! Jag blev riktigt besviken, men å andra sidan får man ju se vad folks går för. Nu vet jag iaf vart jag har dom!

För övrig har det varit en mycket trevlig helg! Vi friade syster idag, eftersom hon fyller imorron och pappa inte är hemma då. Hon fick massa fina saker.
Jag tror jag ska baka muffins igen, så kan hon få nåra sånna! Vi har massa frosting kvar.



536720-2


Här är mina cupcakes! Jag äger^^

Uursch!

Okej... chansen finns att en från min gymnasieklass börjar på kävesta. The horror! Jag vill inte ha nån jag känner här, eller kanske nån som jag gillar då, för då kommer jag tänka på det hela tiden. Det är nog att behöva tänka på alla i klassen man inte gillar!

Idag är det fairtrade-utbildning. Det är riktigt roligt! Jag är glad att jag skrev upp mig, jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba med det här i framtiden! Oerhört kul!
Dom som föreläser är riktigt roliga också! Dom skämta massor och tar inte sig själva på för stort allvar, och det är ju alltid en bra egenskap, färskilt när man ska föreläsa.

Jag har iaf bestämt mig nu, när min vårdcentral har slutat strejka ska jag gå dit och kräva en remiss för att kolla upp min dyslexi. Jag vet ju att jag är dyslektisk, jag vill bara ha det svart på vitt. Veta lite hur gravt det är och sånt. Om man läser min blogg så tror jag att det framgår ganska tydligt ibland att jag har problem med stavning och sånt, även om jag själv tycker att jag gör ett väldigt bra jobb med att dölja det! Man har ju små knep.

Om en pojke

Nu har jag läst klart "Om en pojke", tyvärr. Det var en sån där underbar bok som man inte vill ska ta slut! Den gjorde mig lycklig och glad på ett sånt sätt att jag skulle kunna klara av att sitta med klassens bitchar på lunchen (det är massor tur att det inte är lunch nu:D)
Jag skulle dock vilja påstå att boken och filmen är väldigt skilda historier. Jag vet inte vilken jag gillar mest, men jag älskar filmen! Min favvisdel(till Älskligen förtvivlan) är när dom blunda och sjunger<3 Det är så fint! Hela filmen är fin! Boken är också fin... men den är mer rolig skulle jag vilja påstå.
Det är en bok som jag antagligen kommer köpa i framtiden.



Jag funderar på att köpa den gula klockan...

Spec.arbete

Jag är ganska stolt över mig själv! Jag har jobbat massor med mitt specialarbete idag! Jag är nästan klar. Måste bara gör innehållsförteckning och avslutande diskussion.
Sen är det bara spec. i ryskan kvar>.< Men den har jag hunnit ganska långt med! Snart klar med det också.

Idag hittade jag en kjol i min garderob, den var fin! Jag ska köpa en till kjol en vacker dag! En grön en... Och eventuellt ska jag köpa joggingskor idag.

Ryska

Jag har kommit på mig själv med att tänka med ryskaacent när jag läser saker som handla som Ryssland...
Ibland tycker faktiskt tom jag att jag är lustig.

Svullen

Nu är min mage sådär härligt uppsvälld och gör lite ont efter alla nötter, but i do love my nuts! Och vad gör väl lite ont när man får käka nötter?

Jag skulle köpa löparskor idag, men till min stora färskräckelse var dom superdyra! Dom som satt bäst(pga att mina fötter lutar inåt för min låga hålfot och att jag har "höga" fötter) kostade över 1000 spänn! När jag var liten kostade dom fan 500, och då tyckte man DET var mycket! Jag ska iaf få pappa att sponsra mig med lite pengar, för jag vet ju hur mycket han älskar allt som har med idrott att göra.
Det är lite jobbigt det där när man behöver nya saker, inte bara vill ha utan behöver, och det kostar skjortan! Det är ju inget man köper bara för att det är kul! Dessutom är alla löparskor cp-fula! Vem tusan har designat dom? Jag skulle aldrig springa runt i löparskor som såg ut som dom på marknaden. Som tur vad hittade jag ett par svarta som var jättebekväma.
Till och med snubben som sålde skorna höll med om att typ alla löparskor är jättefula. Man ser ut som pappa-svensson med dom på! Ensåndär som köper en röd bil för att röda bilar går liiite snabbare och ser sportiga ut.

Dumma skotillverkare!

Rubrik.

Ojojoj, nästan en vecka sen sista blogg-loggen! Men jag är inte död, jag är bara trött som tusan. Jävla pollen!

Älsklingen har kommit hem från japanland- äntligen!
Presenter till mig^^ Hhihih, jag fick Momotaro Dentetsu 11! Världens roligaste spel! Nu måste jag bara köpa ett shippat(stavning?) PS2, men det ska vara ganska billigt har jag hört.
I övrigt är det ingen jätteintressant som har hänt, eller så kommer jag bara inte ihåg det. Men sälla vij, som det heter!

Amelie

Amelie


Bitter sweet- Ensamma-kvällar-tankar

Ibland hatar jag dig verkligen! Vad har gett dig rätten att vara elak mot mig? Jag har inte varit annat än snäll mot dig, alltid!
Och vad menar "hon" med "Ja, men du blir ju inte lessen, du kan ju ta det, du är ju elak tillbaka".
Nej jag kan inte ta det! Jag om nån blir lessen! Det är som Mamma K sa när hon beskrev sig. Att om man får tusen komplimanger spelar det ingen roll, men om man får en förolämpning eller elakhet kan man ligga utslagen i veckor och älta det. Jag är precis likadan.
"Han" sa en gång "Han är elakare mot dig än mot nån annan. Varför?"
Och jag vet vad du menar... men jag vet inte varför. Jag önskar bara att jag en dag hade ork och mod att gå där ifrån, eller att be dig hålla käften... men det kommer nog inte hända på ett bra tag...

Teknologi...

Nej, jag är nog inte så bra på teknologiska saker som jag låtsas, jag har tex ingen aaaaning om hur man klistrar in bilder i en blogg! I suck... Nån får gärna berätta för mig, jag har ingen direkt stolthet som kan bli skadad, så sätt igång!

Ikväll känner jag mig iaf ensam och önksar att jag hade nån att titta på Amelie med, men tyvärr är Sara bokad, Ica och hennes kille är magsjuka, och Kajsabajsa(jag är lika förvånad som vem som helst!) är hos nån vän.

Iron man!

Igår var en lyckad dag!
Jag köpte två par skor för 49kr/paret. Jättefina sommarskor^^
+ ett par mysbyxor (som jag ska byta) för 98 kr, allt gick på 196 kr! Jag blev riktigt chokad, men glad.
Sen åkte vi hem till Sara och färgade hennes hår. Handsken gick sönder, så nu har jag ett missfärgat finger=/ Men det ser lite kul ut!

När vi sitter och käkar får jag sms från Fatime. Hon undrade om jag skulle med på Iron man eller inte(vi hade pratat om det i skolan), så jag och sara bestämde att vi skulle med. Jag skämtade lite med Fatime och sa att det var dåligt att så många killar skulle med men att ingen bjöd oss, så när vi kom fram sa Fatimes pojkvän att han bjöd:D Jag var helt chokad! Jag är inte van vid att folk jag knappt känner bjuder mig på saker, så gillar jag inte riktigt att bli bjuden. Jag känner mig som en snyltare, och det vill jag verkligen inte vara!
Men det var iaf skitkul! Jättebra film, verkligen. Skulle lätt kunna se den igen ifall nån vill;)
Jag är nog liiite kär i Iron man, har ju en softspot för superhjältar!

Imorron är det stocktown som gäller! Jag ska upp och mysa med Addes mor, sen hämta Älskligen på flygplatsen<3 Finaly!

Over and out!

Blondinbella

Ok... jag var ju tvungen att se vad all uppståndelse var över! Jag menar, en tjej kan iprincip leva på att ha en blogg, det måste man ju bara se.
Så jag gick in på hennes blogg och tänkte "Hon måste ju ha nåt i skallen, annars skulle hon inte tjäna så mycket pengar!"
Och jag fösökte verkligen behålla den tanken i mitt huvud, men ju mer jag läste desto mer fick jag känslan av att jag hade helt fel! Vilket känns hemskt! Jag vill ju gärna tro att människor som andra människor lyssnar på och ser upp till, faktiskt är vettiga och har något att säga, och jag blir RÄDD när jag läser Blondinbellas blogg och inser att hon är vår framtid. Att hon är den som har störst inflytande på ungdommar idag. Jag blir nästan mörkrädd.
Tro mig, jag försökte se en smart, välbildad sida av henne. Att hon kanske var lite påläst? Att folk hade fel. Alla som känner mig vet att jag gillar en bra underdog, sånna som alla andra inte gillar. Men den här gången måste jag säga att jag hade fel! Grymt fel!
Bella verkar, enligt mig (jag har ju inte träffat henne IRL), vara en väldigt osäker och kanske rädd tjej. Hon verkar "hata" allt som inte är som det hon är van vid, allt som är annorlunda. Det känns lite sorgligt...
Man får bland annat läsa om hur hon hjälpte till att förstöra sossarna parad/demonstration första maj, och hon verkar ärligt talat tycka att det är kul att förstöra för dom. Man undrar ju lite vad det är för fel på henne...

Jag tycker nog lite synd om henne iaf... Jag hoppas att hon en dag träffar nån som får henne på rätt spår i livet.

Collect some stars to shine for you...

Mission:
Att hitta stjärnor i tillvaron som lyser starkt, och sen ägna mer tid åt det/dom.
Hur svårt kan det vara?

Stjärnor att göra:
Lära poi
Lära gitarr
Ägna mig åt musik på nåt sätt
Läsa mer
Börja prenummerera på Populär Historia
Träffa folk

Stjärnor:
Adde
Nina

Ni är nog dom två som får mig att må bäst just nu.
Till alla er andra, jag vill inte påstå att ni är dåliga eller nåt, men Nina och Adde är mina amelie, mitt skivade bröd.

RSS 2.0