Stavning!

Jag vill ursäkta stavningen, men jag har faktiskt druckit vin!

Spotify

Happy Imma med Spotify!
Jag hade nedrans trevlig dag, sola med Nina i park med viffsing, sen iväg och dricka lite vin med vänner, samt misslyckas grilla majskolv. Lite amatör-yoga, lita dans, lite mys, sen hem och leta musik. Hittade äntligen vem som har gjort The Garden, det är supermysiga Mirah som gjort den! I Love!
Snart Arvikat! DÅ ska jag se: Hoffmaestro, NIN, Depeche Mode, Fever ray och maaaaaassa mer! Me so happy! Så får jag hänga med Darligen och Pärlan Felix! Det ska bli tipptopp!

Dagens låt: Hoffmaestro- Highway man och Mirah- The Garden


Tills vidare!

Bio!

Ikväll bär det av hemåt efter några dagars mys och avkoppling i Åkersberga. Eftersom bårde jag och Darlingen var något bakis i lördags tittade vi på film, eller sov om vi var Darling.
Filmen som betittades var "Oldboy", en koreansk(?) film som var väldans bra, om än lite väl magstark mot slutet... Jag hade mina misstankar under filmens gång om vad som skulle hända, och självklart infriades mina misstankar som jag är vänlig nog att inte avslöja!

På söndagsförmiddagen var det bio som gällde. Vi valde mellan "Drag me to hell", "Star Trek" och "X-Men: Origins", men ingen av oss var särskillt sugna på x-men, och jag är på tok för feg för att våga se "Drag me to hell" (jag blev dödsrädd bara av reklamen>.<), så fick det bli "Star Trek". Nu i efterhand är jag helt övertygad om att det var rätt val!
Filmen var snygg, rolig och bara allmänt bra! Skådespelarinsattserna var utmärkta, och den unga Capten Kirk hade en glimt i ögat som gjorde honom betydligt mer tilldragande än den gamle Kirk!
Det var en mycket välgjord film helt enkelt, och jag blev väldigt lycklig när dom var ute i rymden och allt var tyst, explosionerna var tysta, allt var tyst. Tack ni som gjorde filmen för att ni gav mig så lite att klaga på! Tack!


So long!

"Lars and the Real Girl!

Så... då har ännu en filmkväll passerat.
Denna afton var det "Twilight" och "Lars and the real girl" som stod på menyn.
Jag tar dom i ordning som vi såg dom, så alltdå börjar vi med "Twilight".
Filmen var helt oki, om än lite väl ungdomlig för min personliga smak. Jag hade säkerligen älskat den när jag gick på högstadiet, men då varju allt som involverade vampyrer jättecoolt och sexigt.
Under filmens gång poppade min vän Ingrids ord upp i mitt huvud angående Edward:
"Han har för mycket smink, och han ser dum-dryg ut!"
Jag försökte vara öppen för hur författaren hade valt att framställa just sina vampyrer, men jag har liiite svårt att acceptera hela den här "glittrar i solen"-grejen. En annan sak som var irriterande var hud som "klättra" i träden. Det MÅSTE finnas ett bättre sätt att gestalta det!
Anywho, filmen var som sagt oki och det känns inte som om jag har förlorat 2 timmar av mitt liv.
Detsamma kan man tyvärr inte säga om "Lars and the real girl"!
Det finns få saker jag drar mig så mycket för som att stänga av en film, men när inte ens halva filmen hade gått och jag började frukta att jag skulle dö av tristess, var jag tvungen att göra något! Jag och min vän bestämde oss därför för att vi skulle försöka snabbspola filmen, och jag kan ärligt säga att den gjorde sig mycket bättre i 1.5x sin riktiga hastighet!
Jag kan dock inte förstå hur filmen i fråga är en komedi, men å andra sidan finns ju folk som tycker att "Laban" är roligt...

Tidigare i veckan såg jag även första delen i den oooerhört spännande trilogin "High school musical".
Jag kan ärligt säga att det var länge sedan jag skämdes så mycket å någon annans vägnar, men som min vän Nina säger:
"Man måste se dåliga filmer för att kunna uppskatta de bra!"
Det är allt jag har att säga om det!

Over and out!

Ang. drömmar

Jag vet ju att de flesta drömmer drömmar, men så tänkte jag lite och kom på att jag drömmer böcker.
Jag tyckte det var så intressant så jag var tvungen att diskuter det med min käre pojkvän, och det visade sig att han drömmer blåbärspajer! Tänka sig!
Jag frågade honom var dom tar vägen när han vaknar, men det kunde han tyvärr inte svara på...


So long!

Fusk off blogg.se!

Jävla sida! Man skriver nåt, sen försvinner det, precis som det ska fungera på en blogg... Eller hur?
Seriöst dålig sida, men den är gratis... Jag är så billig...

Iaf! Har precis sett Terminator- Salvation nu! Jag gillade den skarpt, jag struntar i vad tjejen i tidningen sa, den är bra. Snyggt filmad, enligt mig iaf, och allmänt mysig. Jag har en liten förkärlek för post-apok saker, och det är ju det filmen går ut på typ. Lite kul Arnold-grej, mer än så säger jag inte;) Jag fnissade lite för mig själv!
Christian Bale var jättebra som John Connor, och han den andra snubben var toppen också!
Det var riktigt bra helt enkelt, om man bortser från ungdomarna som satt och snackade och sms:ade. Varför gör folk sånt? Tänker man på allvar: "Ingen bryr sig ju om jag pratar i normal samtalston eller högre på bio!" Sjukt störande!!!
Jag fick tyst på dom iaf... Då började nåra vuxna sitta och snacka... jävla idioter... Men jag kände inte för att skrika så jag svalde min ilska och njöt av filmen istället.

Minns det folk! Om ni pratar på bio är ni idioter! Ni får gärna viska, men inte mer än så!!!
Ni kan göra som jag och försöka skriva med fingret i den andres hand, men då måste den andre kunna tyda det också;)

Hasta la vista!!!

Dator=dåligt!

Nu har jag suttit framför datorn i... 3-5 timmar och totalt glömt bort att äta! Jag har inte ens ätit frulle, vilket är väldans dåligt om man går upp 8.
Jag har en liten känsla av att jag har gjort av med alla mina sparpengar nu... Vi har precis bestämt att vi ska på Arvika, så nu är det slut på pengar! Attsingen kan man tycka, men jag är glad att jag ska dit! Felix och Ingrid hakar på och allt kommer bli tipptopp, plus att vi har två stora camp att hänga i! Bra med omväxling.

Plan för dagen: Raka huvud och jobba.
Plan för helgen: Se Terminator och ev. vaxa benen(läskigt värre!)
Plan för nu: Äta frulle och gå på toa, inte nödvändigtvis i den ordningen!


Japp, så här spännande är mitt liv. Jag sa till mina vänner att om mitt liv skulle vara en tv-serie skulle det nog vara "Kjell". Jag känner en viss samhörighet med honom, eftersom vi trots allt är ganska lika, inte till utseendet dock!

Adios amigos!

RSS 2.0