Dagen.

Jag har varit förkyld i 1,5 vecka nu, så idag fick jag äntligen gå till farbror doktorn(som var en kvinna).
Väl där hälsade de mig med att köra ner stora topsar i halsen på mig och skrapa i min redan torra hals, det var mysigt! Jag fick sedan sitta och vänta i 15 minuter. Jag passade på att läsa en av mina gamla favvisböcker: Den lilla farbrorn.
Det är konstigt det där med barnböcker. Man minns dom som roliga men i själva verket är dom oerhört sorgliga!
Alla andra farbröder är jätteelaka mot Lilla farbror! Dom skrattar åt honom för att han är ful, och när han går förbi fäller dom krokben på honom. Jag fick en liten tår i ögat när jag läste den, men det kunde jag ju inte gärna visa, man måste ju vara en man!

Jag fick iaf komma in till farbro doktor till slut. Hon klämde på min hals, hon klämde extra länge där jag hade ont. God bless her! Sedan började hon prata om min mage som jag tydligen hade varit hos hennes för tidigare.
Det hela slutade med att jag inte fick något för min hals, utom en sjukskrivning tills på måndag. Jag fick däremot ett slags pulver som man skulle blanda med väska och ta en gång om dagen, det skulle tydligen hjälpa mot magen. Det skulle inte hjälpa direkt, utan man skulle må lite sämre i början, sen skulle man kanske må bättre om man hade tur! Yippie!


Jag har fortfarande tons att göra inför lajvet. Jag har EN tröja, ETT linne och inge byxor! Det är katastrof! Jag har däremot en tallrik och lite bestick, en lykta och en jacka. Jag tror jag behöver lite mer...

For now: Over and out!

RSS 2.0