Drömmar

Alla som känner mig vet att jag har en lite lustig förmåg att minnas mina drömmar.
Jag har inte kommit ihåg så många drömmar på den senaste tiden, men när min kära Darling kom hem från Nice i förra veckan mindes jag helt plötsligt alla mina drömmar!
En av nätterna drömde jag, helt otippat, att jag var Zack Efron. Självfallet var jag med i en musikal, och hon tjejen från High School Musical var dödskär i mig. Hon flirtade helvilt med mig, och drömmen avslutades med att vi åkte iväg i kvällen på en moppe.

Jag hade tänkt skriva ner alla drömmar, men just precis nu fick jag totalt hjärnsläpp och kan inte minnas de andra! Katastrof!
Jaja, i helgen gäller iaf zombie-lajvande. Det ska bli toppenkul, för jag äger som zombie! Så ska syster cosplaya, så vi blir lätt det coolaste syskonparet på närcon!

Adios amigos!

Studera.se

Jag hade mer än gärna kompleterat mina uppgifter om någon jävel hade sagt till i tid! Det känns ju alltid kul att få brev några dagar efter sista datumet där det står att du skulle ha gjort vissa saker, men att nu är det för sent. Toppen...

Jobba


I går på jobbet var en tråkig idag, om man bortser från vissa små glimtar av solsken.
Dagens bästa var helt klart den amerikanska mannen som ville ha ersättning för filmen "Good luck, Chuck"(komedi, rek. 7 år) eftersom han ansåg att det var porrscenener i den, och att den inte var lämplig för hans barn. Jag försökte, på ett väldigt vänligt sätt, förklara att det inte är vi på videobutiken som sätter åldersgräner på filmer, men att vi har en hel avdelning för familjefilmer. Han ville inte riktigt lyssna på detta, utan fortsätte incistera på att det var porr och att han borde få någon slags kompensation. Jag, i min tur, förklarade att jag inte kan ge kompensationer om det inte är något fel på filmen.
Nu började han bli riktigt arg och förklarade att han inte kunde titta på filmen mer än 5 minuter pga porren och att han borde få välja en ny film utan att betala för den. När jag åter igen nekade honom ersättning satte han upp handen i en tala-med-handen-pose och sade med amerikans brytning: "DU har precis förlorat en kund!" Sen störtade han ut ur butiken.
Jag tog mig en lite närmare titt på filmen, och kan konstatera att om han hade brytt sig om att titta på framsidan, eller läsa iaf första raden på baksidan hade han kanske förstått att den skulle innehålla sex, då det trots allt är ett par trosor på framsidan, och första raden på baksidan lyder något i stil med: "Är du förbannad att behöva ha sex med en ny, vacker kvinna varje kväll?". Amerikaner är dumma i huvudet. I rest my case.

Små suuk=(

Jag trodde jag hade klarat mig iår, men icke! Precis som sig bör, infann sig förkylningen efter arvika. Det borde nästan skrivas till i det där "Döden och skatter"-saken att man alltid blir förkyld efter arvika.

Men just nu ser jag fram emot Putte i Parken. Ska köpa mig en endagarsbiljett och se Hoffmaestro och A Camp, det ska bli toppen! Det vore ännu mer toppen om jag hade någon att åka dit med, förstås! Jag tar ju bara bilen över dagen, så det blir inget festivalande(läs supa) för min del.
Orkar du med en nykter Imma(jag är betydligt mer charmig när jag är full), så hör av dig!


Jag fick lite panik efter arvika eftersom mitt sparkonto är obefintligt just nu, och jag bara hade fått ett pass på jobbet under den närmsta månaden, men nu har jag snott lite pass, samt fått några nya tilldela så jag firade med att hyra film!
Eftersom jag är lite småkär i Guy Richie´s "Snatch" var jag ju tvungen att hyra "Lock, stock and two smoking barrels" då jag inte har sett den tidigare. Den var bra, men inte lika bra som "Snatch", men det är väl bara förståeligt att första filmen kanske inte är lika bra som nästa, när man har fått öva sig lite. Den hade iaf samma snajdiga berättarstil som jag är så kär i, och vissa av scenerna var riktigt snygga. Jag gillade särskilt scenen när de super, den var riktigt snyggt gjord!
Filmen var inte lika roliga som "Snatch", men det är ju som min Darling påpekade, annan film, andra karaktärer.
Imorse såg jag "Nick and Norah´s infinite playlist". Den var lite småmysig, men inte så rolig som jag trodde den skulle vara. Jag förväntade mig lite mer "Juno"-känsla. Jag vet inte varför, men det gjorde jag! Det roligaste var bakom kulisserna-grejerna. Där Kat Dennings, kvinnliga huvudrollsinnehavaren, gjorde en liten dockteater av hela filmen, där hon valde att lägga till en twist som innehöll en björn!

Nu sitter jag och väntar på min kära vän(även om det inte är ömsesidigt;D) Larsson, för mer film och massor med te för min stackars hals.
Sen är det telefon-dejt med Kajsabajsa som gäller^^

Tills vidare!

Hemma från Arvika.

Nu är jag hemma från Arvika. Det var lätt den bästa festivalen jag varit på, om man bortser från det dåliga utförandet av arrangörerna! Vem kom egentligen på idén om att bara ha 15 bajamajor på festivalområdet? Antagligen samma snille som tycker att drickvatten är ganska onödigt när det är 30 grader varmt ute...

Anyway! Jag träffade massa roliga människor och såg asbra band! Den bästa spelningen var lätt Hoffmaestro! Under sista låten fick dom hela publikhavet att springa från ena sidan "arenan" till den andra. Det var riktigt coolt!
Tack till alla er som hjälpte till att göra festivalen toppen, och massa olycka och smärta till er idioter som stal våran pool, en av våra stolar och ramlade och hade sönder mitt tält och en av tältsängarna. Ni ska ha spö!

I övrig har jag precis kopierat alla mina dagboksinlägg från Helgon eftersom det snart klappar ihop helt, antagligen. Det var lite kul att läsa, och det känns ju lite sorligt att det lägger ner eftersom det var där jag träffade min Darling, men sånt är livet. Allt tar slut.
Men resten av kvällen är det So you think you can dance som gäller!
Sov gott!


Se ya!

RSS 2.0